Upoznajte nas malo bliže

Naša priča

Tko smo mi

Vjera je glavni pokretač ovog brenda

Pokrenula sam Beyond Love jer mislim da život u vjeri treba biti nenametljiv i ispunjen svakodnevnim malim zahvalnostima i poticajnim vjerskim citatima. Poželjela sam ponuditi proizvode veselog i decentnog vjerskog motiva, nešto nježno, a srcu privlačno. Nešto što bih rado i ja kupila za svoju djecu, kumčad, prijateljice ili sebi.

Sve motive su po mojoj zamisli na papir prenijele talentirane ruke mlade dizajnerice Martine Štrkalj i kao takvi jedinstveni su i prepoznatljivi na tržištu te zaštićeni autorskim pravima.   

Svi proizvodi su isključivo hrvatskog porijekla (proizvodnja odjeće, dizajn i tisak), što mi je bilo iznimno važno. 

Na tom putu ostvarila sam suradnju s divnim, profesionalnim i strpljivim ljudima – Ksenija tekstil iz Zagreba koji proizvode odjeću,  tiskara Dizajn studio Ringeis (Lukavec), Razum d.o.o. marketing savjetovanje i usluge (Zagreb) te LIVMARK d.o.o. za digitalni marketing i izradu webshopa (Čakovec).

Iza cijele ove ideje ne stojim samo ja i moja obitelj, već i jedan mali ali izuzetno vrijedan tim najbližih prijatelja koji su bili strogi kritičari, a sve sa ciljem da od ove divne ideje napravimo najbolje.

Nadam se da ćete prepoznati moju ideju i obući svoju djecu i sebe u Božji blagoslov!

Vaša Željka Pašeta Gluhak